Over Ons

Welkom bij Hun Wereld

Hun Wereld Kinderopvang biedt al meer dan 15 jaar kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Maar Hun Wereld is meer dan alleen opvang… Wij besteden ook veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en we investeren in professionele begeleiding. Ook bieden wij ruime openingstijden aan en zorgen voor een gezonde en voedzame maaltijd.

Onze Diensten voor Kinderen

Om het beste uit kinderen te halen hebben wij extra diensten toevoegd aan onze kinderopvang en BSO

De voordelen van Hun Wereld, het kinderdagverblijf in Rotterdam Delfshaven!

 

  • Altijd voldoende pedagogische medewerkers op de groepen
  • U wensen staan bij ons centraal
  • Gediplomeerde medewerkers met ruime ervaring!
  • Gratis warm eten voor alle kindjes

Als je als ouder gaat werken, wil je natuurlijk dat de kinderopvang goed geregeld is. Alleen dan kun je met een gerust hart je kinderen naar de kinderopvang brengen. Goede kinderopvang zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op je werk en je het beste uit jezelf kunt halen. Voor ouders is het altijd spannend om een kind voor het eerst naar de kinderopvang te brengen. Bij Hun Wereld zijn uw kinderen in goede handen. Hun Wereld biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en een educatieve en stimulerende omgeving voor je kind. Niet alleen zorgen wij voor een veilige en vertrouwde plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook zorgen wij voor leuke activiteiten en stimuleren wij creativiteit en zelfontplooiing van ieder kind. Je kunt de zorg voor je kind dus vol vertrouwen aan ons overdragen, terwijl jij gewoon aan het werk bent.

 

Centraal Gelegen

 

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang gelegen aan de Graaf Florisstraat in Rotterdam – West. Onze locatie straalt een huiselijke en gezellige sfeer uit met ruime en lichte groepsruimtes. Graaf Florisstraat is gesitueerd in een rustige omgeving en de buitenspeelplaats is zonnig en afgeschermd. Op pad gaan vinden wij ook heerlijk. Daarom maakt de BSO ook graag gebruik van het grote speeltuin/park bij de locatie. Wij zijn uitstekend bereikbaar per tram 21, tram 23 (tramhalte Vierambachtstraat), bus 44 (bushalte Vierambachtstraat) en bus 38 (bushalte Beukelsedijk). Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

 

Kinderopvang, zoals jij dat wenst!

 

Kenmerkend voor Kinderopvang Hun wereld is onze flexibiliteit. Ieder gezin is anders en zo ook de behoefte van ieder gewin. Wij bieden flexibele kinderopvang (flexibele dagdelen) die zo veel mogelijk aansluiten op de behoeftes (wensen en werktijden) van onder ouders. Wanneer u op zoek bent naar flexibele opvang, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, zoals voorschoolse als naschoolse opvang en dagopvang.

 

Passie voor ons werk

 

Bij Kinderopvang Hun Wereld werken alleen medewerkers die hun werk met liefde voor kinderen uitvoeren. We doen onze uiterste best om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren die kinderen de maximale mogelijkheden biedt om zich optimaal te ontwikkelen. Binnen onze opvang kunnen kinderen de wereld om zich heen ontdekken en zichzelf ontplooien.

 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen bij ons kennis kunnen maken met een multiculturele samenleving en kunnen ervaren welke verrijking een multiculturele samenleving meebrengt. In groepsverband komt een kind in aanraking met kinderen met verschillende achtergronden en culturen. We stimuleren de kinderen om zich gedrag eigen te maken waarmee ze later zullen openstaan voor de verschillen die ze in hun verdere leven zullen tegenkomen. We geloven dat de kinderopvang op deze manier een positieve bijdrage kan leveren aan de culturele ontwikkeling van kinderen.

 

Kwaliteit

 

Hun Wereld wil een professionele partner in de opvoeding zijn. Wij streven ernaar om de kwaliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Onze betrokken liefdevolle gekwalificeerde medewerkers streven ernaar zo goed mogelijke kinderopvang te bieden. Ons voornaamste doel is het bieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een educatieve en stimulerende omgeving die toegankelijk is voor iedereen. Wij zijn van mening dat Hun Wereld bijdraagt aan optimale ontwikkelingskansen van uw kind.

 

Betrokkenheid

 

De rol van de pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang is zeer belangrijk. Hun interactievaardigheden bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de kinderopvang. Binnen Kinderopvang Hun Wereld werken wij met een zeer betrokken team. Uw kind is bij ons geen nummer. Onze medewerkers kennen de kinderen en kunnen zo aansluiten op hun behoefte en weten waar kinderen in hun ontwikkeling staan om ze steeds weer dat stapje verder te helpen. Onze betrokkenheid vind je terug in de kwaliteit van de zorg en service die wij aan ouders bieden. Heb je vragen over de kinderopvang? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij denken
graag mee over een geschikte oplossing en geven antwoord op al jouw vragen. Als er speciale behoeftes zijn voor de kinderopvang, denken we graag met je mee en sluiten zo veel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kan het moeilijk zijn om de zorg voor kinderen te combineren met wisselende werktijden, overwerk of avonddiensten. Wij denken graag mee over een geschikte oplossing.

 

Visie

 

Wij zijn van mening dat een kind lekker kind moet kunnen zijn. Nog geen druk en geen prestatie drang. Gewoon ontspannen ontwikkelen binnen de mogelijkheden en wensen van het kind. De basis van hoe een kind gaat functioneren in zijn latere leven, begint in de eerste jaren. In deze periode is het dus belangrijk om een goede en veilige basis te creëren. Het is van groot belang dat het kind verblijft in een vertrouwde en voor hem veilige omgeving om zich goed te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Met als resultaat dat jij met een vertrouwd gevoel de zorg voor
jouw kinderen aan ons overlaat!

 

Vragen?

 

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Inschrijven

Schrijf je kind
in bij Hun Wereld

Klik op de onderstaande knop om direct in te schrijven
Ons team zal z.s.m. contact met je opnemen