Over Ons

Welkom bij Hun Wereld

Hun Wereld Kinderopvang biedt al meer dan 15 jaar kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Bij Hun Wereld zijn uw kinderen in goede handen. Hun Wereld biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en een educatieve en stimulerende omgeving voor je kind. Niet alleen zorgen wij voor een veilige en vertrouwde plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook zorgen wij voor leuke activiteiten en stimuleren wij creativiteit en zelfontplooiing van ieder kind. Je kunt de zorg voor je kind dus vol vertrouwen aan ons overdragen, terwijl jij gewoon aan het werk bent.

  • Altijd voldoende pedagogische medewerkers op de groepen
  • U wensen staan bij ons centraal
  • Gediplomeerde medewerkers met ruime ervaring!
  • Gratis warm eten voor alle kindjes

Centraal Gelegen

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang gelegen aan de Graaf Florisstraat in Rotterdam –West. Onze locatie straalt een huiselijke en gezellige sfeer uit met ruime en lichte groepsruimtes. Graaf Florisstraat is gesitueerd in een rustige omgeving en de buitenspeelplaats is zonnig en afgeschermd. Op pad gaan vinden wij ook heerlijk. Daarom maakt de BSO ook graag gebruik van het grote speeltuin/park bij de locatie. Wij zijn uitstekend bereikbaar per tram 21, tram 23 (tramhalte Vierambachtstraat), bus 44 (bushalte Vierambachtstraat) en bus 38 (bushalte Beukelsedijk). Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Kinderopvang, zoals jij dat wenst!

Kenmerkend voor Kinderopvang Hun wereld is onze flexibiliteit. Ieder gezin is anders en zo ook de behoefte van ieder gewin. Wij bieden flexibele kinderopvang (flexibele dagdelen) die zo veel mogelijk aansluiten op de behoeftes (wensen en werktijden) van onder ouders. Wanneer u op zoek bent naar flexibele opvang, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, zoals voorschoolse als naschoolse opvang en dagopvang.

Passie voor ons werk

Bij Kinderopvang Hun Wereld werken alleen medewerkers die hun werk met liefde voor kinderen uitvoeren. We doen onze uiterste best om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren die kinderen de maximale mogelijkheden biedt om zich optimaal te ontwikkelen. Binnen onze opvang kunnen kinderen de wereld om zich heen ontdekken en zichzelf ontplooien.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen bij ons kennis kunnen maken met een multiculturele samenleving en kunnen ervaren welke verrijking een multiculturele samenleving meebrengt. In groepsverband komt een kind in aanraking met kinderen met verschillende achtergronden en culturen. We stimuleren de kinderen om zich gedrag eigen te maken waarmee ze later zullen openstaan voor de verschillen die ze in hun verdere leven zullen tegenkomen. We geloven dat de kinderopvang op deze manier een positieve bijdrage kan leveren aan de culturele ontwikkeling van kinderen.

Kwaliteit

Hun Wereld wil een professionele partner in de opvoeding zijn. Wij streven ernaar om de kwaliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Onze betrokken liefdevolle gekwalificeerde medewerkers streven ernaar zo goed mogelijke kinderopvang te bieden. Ons voornaamste doel is het bieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een educatieve en stimulerende omgeving die toegankelijk is voor iedereen. Wij zijn van mening dat Hun Wereld bijdraagt aan optimale ontwikkelingskansen van uw kind.

Betrokkenheid

De rol van de pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang is zeer belangrijk. Hun interactievaardigheden bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de kinderopvang. Binnen Kinderopvang Hun Wereld werken wij met een zeer betrokken team. Uw kind is bij ons geen nummer. Onze medewerkers kennen de kinderen en kunnen zo aansluiten op hun behoefte en weten waar kinderen in hun ontwikkeling staan om ze steeds weer dat stapje verder te helpen. Onze betrokkenheid vind je terug in de kwaliteit van de zorg en service die wij aan ouders bieden. Heb je vragen over de kinderopvang? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij denken graag mee over een geschikte oplossing en geven antwoord op al jouw vragen. Als er speciale behoeftes zijn voor de kinderopvang, denken we graag met je mee en sluiten zo veel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kan het moeilijk zijn om de zorg voor kinderen te combineren met wisselende werktijden, overwerk of avonddiensten. 

Visie

Wij zijn van mening dat een kind lekker kind moet kunnen zijn. Nog geen druk en geen prestatiedrang. Gewoon ontspannen ontwikkelen binnen de mogelijkheden en wensen van het kind. De basis van hoe een kind gaat functioneren in zijn latere leven, begint in de eerste jaren. In deze periode is het dus belangrijk om een goede en veilige basis te creëren. Het is van groot belang dat het kind verblijft in een vertrouwde en voor hem veilige omgeving om zich goed te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Met als resultaat dat jij met een vertrouwd gevoel de zorg voor jouw kinderen aan ons overlaat!

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel naar onze infolijn op het nummer 010-7514429 of stuur een e-mail naar info@hunwereld.nl

Ons Team

Pedagogische
Medewerkers

Kevin Spacey

Teacher

Neris Mela

Teacher

Nigopands

Teacher
Impressie

Ons Kinderopvang

0

Pedagogische Medewerkers

0

Aantal Dagdelen

0

Aantal Kinderen

0

Activiteiten

Activiteiten

Educatie & Spelen

Spelenderwijs leren is hoe wij kinderen motiveren en het beste uit uw kind halen. Door onze team van pedagogische medewerkers en specialisten halen wij het maximale uit uw kind.

Dagdelen

Wij hebben flexible dagdelen, waardoor uw de keus heeft voor hele of halve dagdelen

Spelletjes

Er zijn tafel en vloer speelgoed om de motoriek van uw kind te ontwikkelen

Buitenspelen

Het is zeer belangrijk dat kinderen veel in beweging zijn vandaar dat wij kinderen ook buiten laten spelen

Speeltoestellen

In onze tuin zijn er veilige speeltoestellen die special ontwikkeld zijn om veilig te kunnen spelen